Sep 12 2012

Clarificare utila de la Nachbil…

Published by at 11:26 AM under Diverse,Nachbil

 

In urma postarii de ieri s-a starnit o mica furtuna intr-un pahar cu apa, furtuna care de fapt mai bantuise si alta data si se terminase nedecis si fara informatii clare din partea producatorului.

Cine are timp si rabdare poate sa citeasca tot sirul de comentarii de aici, ideea de baza de la care s-a pornit (si care s-a vehiculat si in alte ocazii) era,  pe scurt, ca Nachbil vinde vin la bidon, de unde si apelativul pitoresc de “bidonari” folosit de justitiarul si banuitorul coleg de argumentatie (si de “wine blogging”).

 

In incheierea argumentatiei literar – pamfletare si pe alocuri cu iz de revolta (motivata) din partea subsemnatului, un reprezentant al producatorului ne lamureste “ce si cum” cu vinul la “bidon”.  Pentru ca mai mult ca sigur 99% dintre cei care parcurg postarea respectiva si eventual comentariile se vor plictisi pana ajung la informatia respectiva, care este importanta, imi permit sa  reproduc separat, pentru posteritate, sectiunea din aceasta care face trimitere la cele de mai sus. Nu comentez continutul acesteia (oricum am discutat destul ieri); este abordarea si viziunea producatorului care are libertatea de a face ce doreste cu vinurile proprii si a le vinde sub ce forma considera nimerit; deci iau informatia ca atare.

Deci, D-nul Razvan Demian a spus asa:

 

Buna ziua Domnilor!

Hai sa lamurim odata pentru totdeauna, problema bidoanelor.Nachbil nu vinde vin ,,la bidon”, decat celor care ajung la crama si isi doresc cu tot dinadinsul sa plece acasa cu vin pentru consum propriu.Sau celor care doresc vin in cantitati mai mari (50-100 l) , pentru diferite evenimente crestine (nunti, botezuri, etc).Vanzarea se face in bidon, in cazul in care omul nu are damigeana lui , iar din respect pentru client si dorinta (bugetul) acestuia nu putem sa il livram nici in sticle, nici in punga. Este simplu. Vinul la pet nu este pentru recomercializare, dar oare ce ar spune clientul de la crama, daca ar fi obligat sa plece din crama fara vin, fiindca nu vrem sa ii vindem ,,la bidon”. Ar spune:
,,Atunci, sa il beti voi cu tat neamu’ vost’!”(…) “

 

Am incheiat citatul. Pentru restul mai acid al “declaratiei”, va rog sa o consultati integral in finalul comment-urilor la postarea anterioara.

 

7 responses so far

7 Responses to “Clarificare utila de la Nachbil…”

  1. Gigion 12 Sep 2012 at 11:59 AM

    Am baut Nachbil vrac intr-o carciuma din Sibiu, care era la PET.

    [Raspunde]

    Dan Micuda Reply:

    @Gigi, Mersi de Feedback…cine mai are info e binevenit. Poate l-au luat de la crama dupa metoda de mai sus..ce soi era?

    [Raspunde]

  2. Razvan Demianon 12 Sep 2012 at 12:31 PM

    @Gigi, Cu siguranta s-a intamplat in iarna.Era singurul Restaurant din tara, Weinkeller Sibiu, care a avut acest privilegiu.Pentru informatii suplimentare, va stau la dispozitie la telefon 0735/450639.

    [Raspunde]

  3. Razvan Demianon 12 Sep 2012 at 12:38 PM

    De RCP ati fost multumit?Intrebare serioasa.Fara misto!

    [Raspunde]

    berbecutio Reply:

    @Razvan Demian, Eu eram Gigi dar mi-a fost lene sa ma mai identific in 17 feluri, de pe telefon.
    Cum o veni asta? Singura carciuma din Ardeal in care am intrat in ultimii ani..o singura data..vinde Nachbil la PET. Serioos?
    Citez din comunicatul de mai sus: “Vinul la pet nu este pentru recomercializare”. Adica e dar nu prea e. E doar pentru carciumile v-am prins cu el pe masa. Adica noi suntem prosti, iar voi mintiti lumea in continuare. Ma intreb cate zeci de alte lucruri mai aveti de ascuns.
    RCP? L-am lasat pe masa.

    [Raspunde]

    Razvan Demian Reply:

    @berbecutio, Buna Mihai,

    Numai pentru ca tu sa intelegi mai bine, te rog suna-ma azi, dupa ora 10. Ti-am lasat deja numarul meu de telefon. Va fi foarte simplu sa intelegi! Daca nu, lasa-mi numarul tau de telefon si ,,ma sacrific” eu. Sincer nu mi-e frica de comentariile tale, dar nu ma pot abtine sa nu le raspund, si asta este cam tempofag, pentru amandoi, atata timp cat nu ,,construim” ceva…

    De acord?

    [Raspunde]

    berbecutio Reply:

    @Razvan Demian, Numai pentru ca tu sa intelegi mai bine, n-avem ce sa construim impreuna, pentru ca voi va distrugeti din interior, inclusiv prin comentariile pline de zoaie si bicarbonat.

    Imaginea voastra e definita de trei aspecte clare:
    – sunteti atat de ieftini incat bagati vinul in restaurante la bidoane de plastic;
    – ati lasat rose-ul 2010 in piata fiind constienti ca ca era mort de mult si mai si sariti de fund in sus cand vi se spune asta;
    – majoritatea vinurilor sunt mediocre dar au preturi exorbitante.

    Restul e vrajeala de doi bani.

    [Raspunde]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply