Mar 12 2012

Festivalul PROVINO Cluj a intrat in linie dreapta: Nachbil si Senator Wine prezenti la eveniment! (P)

Published by at 11:14 AM under Altele

 

Vinurile Nachbil vin la PROVINO!

Enologii pivnitei sunt Johann  Edgar Brutler, tatal si fiul, ce produc vinuri de calitate utilizand o tehnologie simpla. Un rol important in crezul lor il are naturalitatea, pastrarea originalitatii fructului. Cei ce degusta aceste vinuri sunt atinsi de pasiunea enologilor, de dragostea si respectul lor fata de aceasta meserie, fara de care nici nu s-ar putea produce vinuri cu adevarat minunate.

Compozitia actuala a soiurilor este foarte diversificata, intrucat aici intalnim soiurile Riesling, Traminer, Chardonnay, Sauvignon, Pinot gris, precum  Cabernet sauvignon, Merlot, Blaufränkisch, Pinot noir Syrah.

„Suntem o crama mestesugareasca, pentru noi este foarte important naturalitatea produselor, care inseamna o productie ecologica in vie si o tehnologie redusa in pivnita. Ar fi foarte important nu numai pentru noi, ci si pentru toti participantii, ca specialistii de la HoReCa sa ne viziteze la acest eveniment, si speram ca Provino de la Cluj deschide portile spre HoReCa”, spune Csilla Serli Director Executiv Nachbil.

.

Vinuri pentru “obrazuri subtiri” de la Senator Wine, la PROVINO

Senator Wine este o companie privata care incearca sa ofere lumii soiurile romanesti si sa obtina soiuri internationale scotand in evidenta terroir-ul romanesc.

Brand-urile aflate in portofoliul companiei sunt Monser, Varius si Senator Private Collection. Monser este cea mai mare gama de soiuri pure romanesti, Varius o colectie de 5 soiuri internationale, iar Senator Private Collection sunt doua cupaje, unul alb si unul rosu.

„Odata cu participarea noastra la Festivalul PROVINO – Vin, Arta, Gastronomie vom prezenta gamele noastre de produse existente pe piata in acest moment: Monser, Varius, Omnia, Suav , Glia si Senator Private Collection. Cu aceasta ocazie dorim sa prezentam consumatorilor clujeni prezenti intregul nostru portofoliu de produse. Suntem mandri sa afirmam ca Senator Wine este singura crama din Romania care are podgorii in patru zone: Husi, Vrancea, Insuratei si Tirol si selecteaza din fiecare zona cele mai bune vinuri pentru a le oferi consumatorilor un nivel inalt de calitate. De asemenea, din 2010, Senator Wine detine la Insuratei cea mai mare suprafata de vie organica din Sud-Estul Europei, de aproximativ 250 hectare. Speram ca vom fi vizitati la stand de cat mai multi consumatori clujeni”, declara George Neacsu, Director General Senator Wine.

.

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply