Feb 07 2012

Vinuri premium de la Murfatlar si noutati de la Oprisor la Provino Cluj (P)

Published by at 1:45 PM under Diverse,Manifestari si targuri

 

Vinuri premium de la Murfatlar la PROVINO Cluj

Murfatlar Romania, detinatorul celei mai mari suprafete cultivabile de vita-de-vie din Romania, a raspuns afirmativ invitatiei organizatorilor PROVINO de a participa la festival.

“La editia de la Cluj-Napoca a festivalului PROVINO, Murfatlar va participa doar cu produsele premium, iar vizitatorii festivalului vor avea parte atat de lansari de produse cat si activari ale produselor existente. Organizarea Festivalului la Cluj-Napoca este benefica cu atat mai mult cu cat in Regiunea de Nord-vest a tarii lipsesc evenimentele similare”, a declarat Mihai Stan, reprezentant Murfatlar.

 

Crama Oprisor pregateste in cadrul PROVINO lansarea a 5 vinuri din productia 2011

Crama Oprisor va lansa in cadrul Festivalului PROVINO de la Cluj-Napoca vinurile La Cetate, Tamaioasa Romaneasca 2011, Caloian Rose 2011, Caloian Sauvignon Blanc 2011 si Rusalca Alba 2011. Pe langa aceste premiere, vor mai fi prezentate si gamele de vinuri Jderu”, Calauza, Maiastru, Caloian, Rusalca Alba, Dragaica Rosie, La Cetate, si altele.

“Luand in considerare faptul ca orasul Cluj-Napoca este al doilea oras din tara, dupa Bucuresti, ca importanta in ceea ce priveste consumul de vinuri, in special premium si super-premium, si ca aceasta zona reprezinta o piata cu potential mare pentru noi, producatorii de vin, initiativa organizarii unui astfel de eveniment este una demna de laudat”, a declarat Luminia Tazakis, director national de vanzari CARL REH Winery.

 

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply