Apr 11 2016

Unde o sa mai scriu in curand…

Published by at 9:11 AM under Altele

 

Un scurt memo-intermezzo-anunt sau cum vreti sa ii spuneti. Din categoria “va spun eu, ca sa nu aflati de la altii”: in curand o sa puteti citi review-uri scrise de subsemnatul pentru unvinpezi.ro

 

Si tot pe scurt avem asa:

  1. De ce? Pentru ca o sa am ocazia sa degust si vinuri pe care nu mi le aleg singur/prefer. E ca la poker cand nu stii ce carte iti va intra. Asa ca pe langa focusurile personale proiectul respectiv ma va tine “in touch” si la zi cu alte stiluri, vinuri, zone, producatori. Pe scurt: diversitate, exact ceea ce ador la vin.
  2. Cat? Nu ma imbogatesc decat cultural-oenologic din aceasta colaborare. Oricum nu vad uvpz ca pe o sursa de profit pecuniar si altminteri nici nu mi se pare kosher sa fiu platit pentru review-uri de vin. Singurul avantaj este vinul primit si punct.
  3. Cum? Deal-ul (daca poate fi numit asa) e simplu: daca imi place vinul scriu despre el, daca nu, nu. Stau cat vreau, ies cand vreau. Si scriu ce imi place si cum imi place, fara nici o restrictie.  Eu unul sper sa imi placa cat mai multe.
  4. Nu am nici o legatura cu partea comerciala. Asa ca discutiile despre preturi, plata furnizorilor, etc imi sunt straine si va rog sa le adresati celor care detin proiectul respectiv. Si eu o sa le discut din aceeasi pozitie externa, ca orice muritor/bautor de rand.
  5. Vinurile care imi vor placea in mod deosebit probabil ca vor aparea ulterior si pe blog, tratate mai in amanunt. In rest, ce scriu cititi acolo, nu voi avea doua tipuri de review-uri. Adica unul pe uvpz pentru clienti si unul pe blog pentru avizati. Vinul e acelasi, impresiile sunt aceleasi.

 

Cam asta ar fi. Din cate am inteles termenii de mai sus se aplica tuturor colegilor de review-uri, asa ca nu sunt un caz special.

Pe scurt ne vom “vedea” de acum incolo si pe uvpz. Bem, scriem, bem, scriem…si o luam de la capat.

 

P.S. Sugestii, reclamatii, felicitari, nelinisti, angoase, puseuri de anxietate si intrebari primesc tot aici, ca si pana acum…:)

 

DSC_1151_resize

 

6 responses so far

6 Responses to “Unde o sa mai scriu in curand…”

  1. lucianon 11 Apr 2016 at 9:56 AM

    Ar fi interesant de citit si ce nu-ti place, macar pe blog. Dar daca dealul e sa nu scrii daca nu-ti place…
    Pe de alta parte va fi interesant! Daca nu apari in caseta tehnica e probabil sa nu-ti fi placut vinul… asa ca cititorul va deveni circumspect! 😀

    [Raspunde]

    Dan Micuda Reply:

    Nu… Ca unele nu imi vin mie la review. Sunt doar trei persoane ?i poate vinul nu a ajuns la mine.
    Dar uite ca asta cu ce am refuzat o sa intreb daca pot sa scriu.

    [Raspunde]

    cipri BM Reply:

    @Dan Micuda,

    Se poate si un compromis : sa scrii review-rile despre ele, dar fara sa “ne spui” cum ti-au provenit ! Asa …impacam si “capra si varza” ! Mult succes si… asteptam cu drag scrierile viitoare !

    [Raspunde]

    Dan Micuda Reply:

    @cipri BM, E la “limita legii”…:)
    Multumesc!

    [Raspunde]

    Cosmin Reply:

    @Dan Micuda, Haha, lasa ca nu vine DNA-ul sa te lege! Eu promit sa nu te denunt 🙂
    Serios acum, cred ca este o idee buna sa scrii si ce nu ti-a placut…

    [Raspunde]

  2. Mihaion 27 Apr 2016 at 10:17 AM

    Ma bucura faptul ca iti voi citi parerile si pe “unvinpezi”, acum nu mai trebuie sa caut vinul de pe site-ul respectiv si pe blogul tau 🙂
    Iti doresc la cat mai multe opinii obiective!

    [Raspunde]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply