Feb 28 2014

Breaking News: Lauri Cuvee Aliman a fost retras de la comercializare!

Published by at 8:00 AM under Diverse,Opinii

 

Bun…tineti-va respiratia pentru ca traim un moment istoric: un mare lant international de magazine (Lidl) impreuna cu un producator roman de vin (Alira) au decis sa retraga un vin de la comercializare si sa returneze banii clientilor in urma apelului venit din partea unui consumator (bine, blogger de vin).

 

Va redau mai jos raspunsul pe care l-am primit aseara de la Lidl  in urma unei sesizari in legatura cu vinul respectiv pe care am facut-o catre ei, pe mail, zilele trecute:

 

“VIN Lauri Cuvee Aliman 2011

Bucuresti, 27.02.2014

 

Pentru Lidl, satisfactia clientilor sai este o prioritate, iar feedback-ul pe care il primim de la ei este un real sprijin in incercarea noastra continua de a fi mai buni.  Credem ca onestitatea si corectitudinea sunt bazele unei bune relatii cu clientii si va suntem recunoscatori pentru sesizare, dar si pentru atentia si timpul pe care ni le-ati acordat.

Am verificat situatia semnalata de dumneavoastra privind produsul „Vin Lauri Cuvee Aliman 2011” si  am testat  acest vin impreuna  cu un somelier independent.  Impreuna cu furnizorul, am decis sa retragem produsul de la comercializare. Pe aceasta cale, mentionam faptul ca toti clientii nostri pot returna acest produs, impreuna cu bonul fiscal corespunzator, pentru a primi contravaloarea acestuia.”

 

Gasiti aici fisierul original.

Pe scurt si in consecinta: cine mai are bonul fiscal se poate duce sa isi recupereze banii!

 
Apoi, din partea mea: Bravo Lidl si Bravo Alira pentru modul in care au ales sa actioneze punand consumatorul in fata intereselor financiare! Aceasta denota respect fata de client si in acelasi timp un refuz al politicii de tip “cainii latra ursul trece” atat de uzitata la nivelul industriei autohtone de vin. Cei care (inca) o folosesc ar trebui sa ia exemplu!

Asadar (mai) sunt sperante ca lucrurile se indreapta si la noi in direct buna!

 Later Edit: Intre timp si producatorul (Alira) a dat un comunicat despre retragerea vinului respectiv din magazine.

 

P.S. Se pare ca am ratacit bonul…:)

Oricum cred ca au fost cei mai bine investiti 25 de lei de cand scriu despre vin…Va explic luni de ce!

Pana atunci, sa ne savuram mica (marea?) victorie…

 

Lauri-Alira-horz

 

12 responses so far

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply