Oct 11 2012

(P) Nu ratati VINTEST in acest weekend!

Published by at 10:41 AM under Manifestari si targuri,Promovare

 

In acest weekend dupa cum majoritatea cred ca stiti deja se va desfasura la Sala Palatului din Bucuresti editia a 2-a a Salonului VINTEST. Cum am decis mai demult sa promovez (gratuit) toate actiunile de profil de pe la noi pentru a incuraja dezvoltarea gradului de cunoastere al consumatorului roman fata de capitolul vin, va indemn sa ii treceti pragul, pentru ca nu aveti nimic de pierdut. Ba din contra!  Aici gasiti lista expozantilor si dupa cum mi-am dat seama puteti intra gratuit daca veti completa pe site un mic chestionar.

Pe scurt, daca sunteti pasionat de subiect sau doar consumator de vinuri (bune) este un prilej excelent sa incercati gratuit vinurile unor producatori de la noi, mai vechi si mai noi in domeniu, sa vedeti ce va place si ce nu si apoi eventual  sa imi contraziceti opiniile si parerile de pe blogul de fata.  Mai jos aveti comunicatul de presa oficial:

.

“Cunoasteti si savurati Romania impreuna cu noi, la VINTEST!

Editia a doua a Salonului National VINTEST i?i va deschide portile in 12 octombrie, de la orele 11.00, la Sala Palatului din Bucuresti.

Timp de 3 zile, pana in 14 octombrie, toti iubitorii vinului vor avea posibilitatea sa deguste gratuit sutele de vinuri expuse de producatorii romani si de invitatii din strainatate.

Gastronomia va avea ?i de aceasta data un loc special la VINTEST 2012: maestrii bucatari, cofetari si patiseri vor face demonstratii si vor concura sub privirile vizitatorilor. Din program nu vor lipsi nici lansarile unor publicatii de specialitate, tombole si concursuri.

Pentru a intelege mai bine care este secretul imbinarii vinului cu mancarea, expertii degustatori, membrii Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania (ADAR) si somelierii vor prezenta publicului arta degustarii vinului si asocierea acestuia cu mancarea.

Evenimentele speciale raman in atentia noastra, amintind din cadrul programului de promovare al salonului degustari de vinuri romanesti, la care invitati speciali vor fi ambasadori, manageri ai companiilor de top, personalitati culturale, reprezentanti ai autoritatilor locale si jurnalisti.

Organizatorii pregatesc de pe acum si cea de a III-a editie a Salonului VINTEST, care va avea loc in 6 – 9 iunie 2013, la Sala Palatului, in aceeasi perioada cu cel de-al 36-lea Congres al Viei si Vinului, care va avea loc in Bucuresti dupa 45 de ani.

Evenimentul international va reuni cele 45 de tari membre, principalii cercetatori ai viticulturii, vinificatiei, economiei si legislatiei vor discuta ultimele inovatii din sectorul vitivinicol.”

5 responses so far

5 Responses to “(P) Nu ratati VINTEST in acest weekend!”

 1. Bogdan Bocseon 11 Oct 2012 at 10:55 AM

  parca era editia a 2-a 🙂

  [Raspunde]

  Dan Micuda Reply:

  A doua, a doua, 2 e langa 3 pe tastatura…:))

  [Raspunde]

 2. BogdanCon 11 Oct 2012 at 11:40 AM

  Exista si posibilitatea cumpararii sau numai a degustarii?

  [Raspunde]

  Dan Micuda Reply:

  Teoretic nu ar trebui, dar experienta ?i traditia romaneasca ma determina sa iti dau umatorul raspuns: Probabil c? da…:))

  [Raspunde]

 3. […] ca din ciclul “promovare gratis pentru vinul autohton“, aveti mai jos comunicatul primit de la organizatori, unde gasiti si cramele […]

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply