Sep 12 2012

Clarificare utila de la Nachbil…

Published by at 11:26 AM under Diverse,Nachbil

 

In urma postarii de ieri s-a starnit o mica furtuna intr-un pahar cu apa, furtuna care de fapt mai bantuise si alta data si se terminase nedecis si fara informatii clare din partea producatorului.

Cine are timp si rabdare poate sa citeasca tot sirul de comentarii de aici, ideea de baza de la care s-a pornit (si care s-a vehiculat si in alte ocazii) era,  pe scurt, ca Nachbil vinde vin la bidon, de unde si apelativul pitoresc de “bidonari” folosit de justitiarul si banuitorul coleg de argumentatie (si de “wine blogging”).

 

In incheierea argumentatiei literar – pamfletare si pe alocuri cu iz de revolta (motivata) din partea subsemnatului, un reprezentant al producatorului ne lamureste “ce si cum” cu vinul la “bidon”.  Pentru ca mai mult ca sigur 99% dintre cei care parcurg postarea respectiva si eventual comentariile se vor plictisi pana ajung la informatia respectiva, care este importanta, imi permit sa  reproduc separat, pentru posteritate, sectiunea din aceasta care face trimitere la cele de mai sus. Nu comentez continutul acesteia (oricum am discutat destul ieri); este abordarea si viziunea producatorului care are libertatea de a face ce doreste cu vinurile proprii si a le vinde sub ce forma considera nimerit; deci iau informatia ca atare.

Deci, D-nul Razvan Demian a spus asa:

 

Buna ziua Domnilor!

Hai sa lamurim odata pentru totdeauna, problema bidoanelor.Nachbil nu vinde vin ,,la bidon”, decat celor care ajung la crama si isi doresc cu tot dinadinsul sa plece acasa cu vin pentru consum propriu.Sau celor care doresc vin in cantitati mai mari (50-100 l) , pentru diferite evenimente crestine (nunti, botezuri, etc).Vanzarea se face in bidon, in cazul in care omul nu are damigeana lui , iar din respect pentru client si dorinta (bugetul) acestuia nu putem sa il livram nici in sticle, nici in punga. Este simplu. Vinul la pet nu este pentru recomercializare, dar oare ce ar spune clientul de la crama, daca ar fi obligat sa plece din crama fara vin, fiindca nu vrem sa ii vindem ,,la bidon”. Ar spune:
,,Atunci, sa il beti voi cu tat neamu’ vost’!”(…) “

 

Am incheiat citatul. Pentru restul mai acid al “declaratiei”, va rog sa o consultati integral in finalul comment-urilor la postarea anterioara.

 

7 responses so far

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply