Jun 01 2012

Weekend: Varianta la Masterchef cu Oliver Bauer maine la TVR2

Published by at 11:18 AM under Diverse

 

Recunosc ca ma uit pe TVR2 sporadic, asa cum ma uit in general la TV: din ce in ce mai sporadic. Interesant este ca in ultima vreme in sirul zapping-ului telecomenzii intre programe raman din ce in ce mai des si involuntar pe TVR2. Nu, nu este un postare de reclama pentru TVR2, oricum nu cred ca au nevoie de asa ceva pentru ca exista abonament pe care (vrem, nu vrem) il platim cu totii. In schimb eu pentru TVR2 as plati abonament…

In fine trecem peste partea de aberatii si ajungem la subiectul postului de fata: am descoperit in aceasta saptamana emisiunea lui Razvan Exarhu de pe TVR2 care se numeste Romania Delicioasa. Am urmarit cateva episoade pe blogul prezentatorului si recunosc ca mi-au placut. Cat de mult? Sa zicem ca desi emisiunea in cauza nu se intinde mai mult de 40 de minute mi-a placut mai mult (incomparabil chiar) decat cele doua ore de Masterchef…

De ce? Nu are rost sa va insir motivele (oricum sunt personale, subiective si ar putea fi deduse din postarile mele anterioare).  De aceea va invit sa urmariti si voi emisiunea in cauza si sa va faceti o parere proprie. Cand? In fiecare Sambata de la 13.30 la TVR2. Recunosc ca eu pana acum nu am prins nici un episod la TV (chiar ma gandeam ce fac de obicei eu sambata la 13.30 de am ratat-o?), dar de maine ma fac om serios.

 

Acum ce legatura are cu vinul emisiunea de fata? Pe langa clasica argumentatie ca (aproape) orice preparat culinar este intotdeauna fericit completat de un pahar de vin, cele cateva episoade pe care le-am gasit pe site-ul de mai sus prezinta crame romanesti, dintre cele noi si bune. Pana acum am vazut Lacerta si Aurelia Visinescu.

 

Postul de fata  este insa, in primul rand, rezultatul anuntului ca sambata de la ora 13.30 ne va gati Oliver Bauer de la Stirbey. Si cum imi plac vinurile lui, iata un motiv in plus sa ma uit.

 

.

.

Asa ca pentru toti pasionatii de bucatarie, vin (in special de la Stirbey) si « savoir vivre » va invit sa urmariti maine emisiunea de mai sus.

Daca mai am timp sa ajung si la Bookfest ar fi ideal…

 

P.S. I: Mi-am amintit ce fac sambata pe la 13 de nu ma uit la TVR 2 : tot dau si il vad pe Jamie Oliver si trec mai departe…:)

P.S. II: Recunosc, am “furat” fotografia de mai sus de pe pagina de Facebook a CellarTales..:)

 

No responses yet

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply